top of page

Pandemi Hjælpen

Pandemihjælpen er til mindre erhvervsdrivende såsom butikker og restauranter, men også multurelle tilbud såsom museer og attraktioner som er blevet hårdt ramt af pandemien, samt regeringens tiltag for at beskytte befolkningen.

BDC3D ønsker at bidrage til at hjælpe erhvervslivet igennem pandemien. Vi ved nemlig hvor hårdt det er at være en lille virksomhed, endda uden at blive pålagt nedlukninger. 

Vi har nu lavet en pakke der er nem at gennemskue, nem at bruge og vi hjælper dig godt igang.

Se et eksempel på en virtuel rundvisning nedenfor. Her er det Møllebækkens Købmandsgård, som er en kombination af museum, butik og juleudstilling.

Vi kommer til dig og 3D scanner dine lokaler.  Bagefter leverer vi det færdige produkt til dig, og hvis du har brug for det, hjælper vi dig med at lægge den ind på din hjemmeside eller sociale medier. Dette koster en lille smule ekstra, men vi lover at det er så billigt vi kan gøre det.

Er man en restaurant som nu lever af take-away, kan det være en rigtig en god idé at holde kunderne bevidste om at man igen vil byde indenfor når det bliver muligt.

 

Lad derfor kunderne komme indenfor i virtuel format i jeres helt unikke 3D model. Vi hjælper gerne jer rigtig godt på vej, og hjælper på jeres vej igennem pandemien. 

Pandemi Hjælpen inkluderer:

  • 1 Virtuel Rundvisning som fremviser din butik på bedste vis.

  • Din rundvisning kan besøges på mobil, tablet og computer.

  • 1 Virtual Reality rundvisning som kan opleves med en mobil samt et virtual reality headset (udstyr ej inkluderet)

  • Adgang til brugervejledning som viser dig hvordan du bruger din virtuelle model, lægger den ind på Facebook og lægger den ind på din hjemmeside. Herudover planlægges Facebook Live webinarer for kunderne. 

Husk at læse vilkårene nederst på siden.

Vilkår:

 

  • Af hensyn til Covid må der kun være 1 person i lokalet ud over BDC3D.

  • Butikken skal være færdigstylet og klar når vi kommer. Prisen inkluderer ikke styling.

  • Ønsker man ikke at beholde sin virtuelle rundvisning efter de 6 måneder, slettes modellen ifølge aftale med kunden.

  • Der scannes i en by så snart der er 10 kunder. På den måde kan vi holde den lave pris. Af den grund anbefaler vi at i går sammen i jeres gågade, center eller lokalområde og bestiller vores Pandemi Hjælp på samme tid. Så kommer vi hurtigere til jer.

  • Vi opfordrer dog altid til at kontakte os, uanset om man står alene og ikke er 10 der ønsker at booke. Vi vil nemlig gerne hjælpe så mange som muligt, og vil gøre hvad vi kan for at scanne hos alle kunder der ønsker det.

Kontakt os, eller indsend din booking forespørgsel lige hér.

bottom of page