top of page

OM at gøre det selv

Vi kender dem allerede, og statisktik fortæller os at de gør en forskel.

Virtuelle rundvisninger er her for at blive. De er en grundsten i global digital markedsføring, et agilt digitalt værktøj. De virtuelle løsninger fåes i mange kvalitetsgrader, kompleksiteter og priserne spænder vidt.


Online besøgende bruger så meget som 5 - 10 gange længere tid på din hjemmeside, hvis den indeholder en virtuel rundvisning. Tænk over det...


Hvor meget indhold og øget fokus skulle du bruge på din hjemmeside, for at opnå det samme resultat uden en virtuel løsning? Det er ikke få mandetimer eller kroner der er tale om. Faktisk ville det sikkert kræve en ekspansion af format, iforhold til dine eksisterende resourser og tidsforbrug.


Sæt dig godt ind i mulighederne og dine behov, så finder du lettere frem til den rette for dig. De færreste tænker over at der findes mange grader af kompleksitet, og at det virtuelle felt tilbyder noget for enhver pengepung og ambition. Hjemmelavet med din egen mobil er unægtelig den billigste udgave, men overvej hvorvidt kvaliteten står mål med jeres image, behov og målsætning.


Er svaret JA, så er det bare med at sætte igang, for potentialet kan ikke overvurderes. Det handler om at matche behov med den rette løsning og attitude!

Vi kan efterhånden det meste selv, omend med blandet succesgrad.


Selv noget så komplekst som hussalg kan løses uden en ejendomsmægler, komplekse uddannelser kan gennemføres hjemmefra, sågar børn kan undfanges solo. En partner er sjældent et ufravigeligt krav, men ofte gør det rejsen nemmere.


Det gælder især indenfor teknologi - du KAN måske nok selv, men her gælder det at resultatet næppe bliver optimalt uden en kvalificeret rådgiver eller leverandør ved din side. En professionel har andet udstyr tilrådighed, har mulighed for at tilegne fuldt fokus til dit projekt, har erfaring som sparer tid, fejl og resourcer, og kan levere et gennemtænkt og skræddersyet resultat der er nøje udtænkt udfra dine unikke behov.


Mulighederne indenfor området virtuelle rundvisninger spænder vidt. Kalder behov og ønske på højere kvalitet end hjemmeproduceret, søger vi stadig professionel hjælp. En erfaren samarbejdspartner til at tage det tunge læs, er fortsat at foretrække i de fleste brancher, så vi ikke selv skal starte fra bunden, og er sikre på et optimalt resultat.


Om den rette løsning


Den rette teknologi og virtuelle løsning for dig og din arbejdsplads, vil i nogen grad kunne forudsiges i nogen grad ud fra den branche du repræsenterer.


Tyg lidt på den her:


  • I nogle brancher prioriteres pris fremfor kvalitet.

  • I nogle brancher prioriteres kvalitet fremfor pris.

  • I nogle brancher er pålidelighed, tillid og fortrolighed vigtigere.


Hvordan prioriterer DIN branche?


Alle behov kan i teorien imødekommes. Nøglen ligger i at finde frem til den rette samarbejdspartner, med den rette løsning og indstilling, til den rette pris.


I et tidligere blogindlæg har jeg skrevet om betydningen af at tænke sig om, allerede inden man undersøger markedet, og vores webinarer uddyber dette yderligere.
Tip:

Sørg for at tilmelde dig til vores gratis live webinarer.


Dér kan du frit vælge om du vil lære en hel del, endnu mere eller allermest om hvordan du kan gribe jeres virtuelle ambitioner an! Deltag i et enkelt webinar, eller en hel webinarserie. De vil samlet guide dig igennem alt fra de grundlæggende teknologiske varianter, lige til hvordan i vil arbejde for at komme i mål med jeres virtuelle løsning.


Jeg elsker simplethen at dele ud af min viden, og det vil i opleve mere af både i blogform og BDC3D's webinarer. Der er flere på vej, så der er meget at glæde sig til, uanset om man kan lide teknologi eller ej.

Vil du med? Sådan gør du:


  1. Gå til BDC3D > Webinarer > Webinar Info. Læs om de forskellige brancher vi indtil videre har skræddersyet webinarserier til. Find den branche som passer bedst til dig.

  2. Gå til BDC3D > Webinarer. Find dit ønskede webinar i vores Webinarkalender. Klik på SU og tilmeld dig.

  3. Glæd dig til at mødes live, og til at lære mere om dét vi gør bedst.


Vi lover at der ikke er fokus på salg eller knaldtilbud, og glæder os til at dele viden med dig!


Hav en skøn dag!


Benedicte


9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page