top of page

FORRETNINGSOMRÅDER

Byd dine kunder velkommen digitalt, og giv dem en virtuel oplevelse. I samarbejde med BDC3D bliver det nemt at invitere gæster og netværk indenfor på din arbejdsplads eller faciliteter.

 

Kontakt os, og lad os lytte til dig. BDC3D hjælper dig med at træffe den rette beslutning, vi er nemlig ikke bange for at vejlede kunder til andre løsninger end dem vi selv tilbyder. 

Hos os er der altid fokus på kundens behov, også selvom den rette løsning er en anden end vores. Vi tror på at et stærkt brand og loyale kunder skabes gennem ærlig rådgivning, god energi, solid sparring samt højkvalitative produkter og service. 

%20Control%20Engineer%20and%20Research%2
Science%20Lab_edited
GettyImages-585832083_edited
Construction_edited
Tomt rum
Beton Facade

BDC3D er baseret på en passion for forretningsudvikling, ønsket om at bidrage positivt til menneskers liv, og en kærlighed til virtuelle teknologier, såsom Matterport.

Vi bidrager til udvikling og vækst i brancher hvor værdien af vores arbejde går ud over det virtuelle. Det gør vi ved at skabe digitale løsninger der fremmer effektivisering, sikkerhedsarbejde, salgsoptimering, kommunikation, dokumentation med mere. 

Vigtigere end noget andet, er vores vilje til at lytte, og prioritere afdækningen at den enkelte kundes individuelle behov. Hos os kan tilbagevendende kunder hurtigt gennemføre en bookingforespørgsel, men der er også rig mulighed for at bestille en workshop hvori merværdien samt konceptet udvikles, inden man går igang med det virtuelle projekt.

Takket være vores unikke tilgang til teknologi og mennesker, kan vi tilbyde at holde en lille eller stor virksomhed i hånden fra start til slut. På den måde vil alle medarbejdere føle sig trygge ved at tage den nye teknologi i brug lige fra start.

Vi forstår nemlig det vigtigste af alt:

Uigennemtænkte og dårligt implementerede teknologiske investeringer, er den hurtigste måde at tabe penge på.

Medarbejdere der ikke føler sig trygge ved at bruge et nyt værktøj, vil forsøge at undgå at bruge det. Dermed udebliver den fulde værdiskabelse. Ofte vil det tage år om at få mere end sporadisk gavn af investeringen, hvis ikke implementeringen tilgodeser de psykologiske aspekter og kulturen på arbejdspladsen.

Kontakt os allerede idag for at booke en workshop med henblik på at definere den rette løsning for jeres virksomhed.

 

Vi hjælper jer godt igang, allerede inden i går igang.

  • Sort LinkedIn ikon
  • Facebook - sorte cirkel
  • Sort Instagram Icon
bottom of page