top of page

Inden du booker os 

Inden du ringer til os for at diskutere dit projekt, få et tilbud eller booke 3D scanning af en virtuel rundvisning kan nedenstående være gode overvejelser at gøre:

 

Hvorfor ønsker du en virtuel rundvisning?

Måske er det en specifik opgave eller udfordring du tænker at en 3D model kan hjælpe dig med at løfte. Ønsker du at effektivisere arbejdsprocesser eller løse praktiske udfordringer ? Handler det om branding, så din forretning fremstår moderne, nytænkende og avanceret? Vil du fremvise dine produkter med henblik på at øge omsætningen? Vi kan hjælpe dig uanset formålet, også selvom det endnu ikke står helt klart. 

Hvor stor er opgaven i kvm? 

For at vi kan få en ide om opgavens størrelse, pris, tidsforbrug har vi brug for at vide hvor mange kvadratmeter der skal scannes. Er der tale om flere separate bygninger skal vi også vide dette.

 

Hvordan er det med vinduer og solindfald?

3D scannere er ikke glade for direkte og skarpt sollys. Vi kan derfor spørge ind til dette når vi taler med dig om projektet, for at finde ud af om det bliver en udfordring, og i så fald komme med løsningsforslag og planlægge omkring forudsætningern.

 

Kunne du tænke dig mere end blot en virtuel rundvisning?

Har du brug for vores hjælp med at få fastlagt hvordan den virtuelle rundvisning udbyttes bedst muligt i netop din virksomhed? Skal der udvikles et koncept der inkluderer video, text, links eller andet? Har du brug for hjælp med at lægge modellen ind på hjemmesider og sociale medier, eller med at få oplært brugere i at benytte modellen? Vi hjælper dig gerne hele vejen igennem, så i får mest mulig værdi ud af jeres virtuelle rundvisning.

 

Er dit projekt af fortrolig natur?

Så skal du læse mere om vores løsning Closed Circuit. Det kan vi nemlig også sagtens være behjælpelige med. Læs mere om Closed Circuit lige hér.

bottom of page