top of page

Webinar Information

Læs mere om vores aktuelle webinarer her på siden. Besøg vores Webinar Kalender for aktuelle datoer, eller kontakt os via formularen nederst på siden, for at webinar anmodning.

KOMMUNE

Fremfor at afholde møder i øst og vest, med diverse virksomheder og starte fra bunden hver gang, får i nu en gratis rygsæk, så i kan blive klædt godt på med en grundlæggende forståelse, allerede inden i eventuelt begynder at undersøge markedet.

Webinar #1

"Introduktion til brug af Virtuel Rundvisning i Dagtilbud"

Webinaret "Introduktion til brug af Virtuel Rundvisning i Dagtilbud" er 1. del af en mini-serie bestående af 3 webinarer, som ruster jer til at vurdere hvorvidt virtuelle rundvisninger er noget for jeres kommune.

I første webinar vil vi tale om det helt grundlæggende omkring virtuelle rundvisninger, og holder det helt i øjenhøjde.

Vi taler blandt andet om:

Teknologien - hvordan laver man virtuelle rundvisninger

  • Brugen i praksis - hvordan man bruger dem helt lavpraktisk

  • GDPR og virtuelle rundvisninger

  • Værd at overveje

  • Værd at huske

  • Værd at forebygge

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål i løbet af, samt i slutningen af, webinaret.

Webinaret henvender sig til primært til beslutningstagere såsom ledere indenfor dagtilbudsafdelinger, SFO og skoler. Det er dog værd at bemærke at vi byder alle interesserede kommunalt ansatte velkomne, og at samtlige webinarer i serien kan bidrage på tværs af kommunale områder der arbejder i fysiske rammer og faciliteter.

Webinar #2 

"Strategisk brug af Virtuel Rundvisning i Kommuner"

 

”Tænk langsigtet - Tænk bredt - Tænk GDPR - Tænk budget - Tænk omfang” 

I dette webinar får kommuner adgang til indsigt i hvordan man kan arbejde strategisk med virtuelle rundvisninger. Hvordan arbejder man med henblik på at digitalisere processer, optimere internt, reducere omkostninger samt øge såvel kvalitetsniveau, oplevelsen for borgere, brugere og pårørende - uden at tabe medarbejderne i svinget?

 

Vi tager igen udgangspunkt i Dagtilbud, for at fortsætte den røde tråd, og sørger for tips til at gøre virtuelle rundvisninger til en sjov og vedvarende del af ”huset”.

Webinaret henvender sig til beslutningstagere, og deltagelse i Webinar #1 ".

 

Introduktion til brug af Virtuel Rundvisning i Dagtilbud" er en forudsætning.

Webinar #3

"Fiktivt ALT projekt forløb i en Organisation"

”Tænk proaktivt - Tænk innovativt - Tænk åbent ”

I dette webinar opstarter vi sammen et fiktivt ALT projekt, med fokus på 125% udnyttelse af den virtuelle løsning. Har du deltaget i vores Webinar "Strategisk brug af Virtuel Rundvisning i Kommuner" genkender du ALT betegnelsen her fra.

Kunden er den fiktive Skånstrøm Kommune. I dette projekt guides deltagere igennem et projektforløb, som modsvarer de trin man oplever som kunde når der ønskes en komplet og maksimeret løsning.

Dette projekt ses gennem BDC3D's øjne, og deltagere kommer med bag kulisserne og ser det bagvedliggende arbejde.

 

Vi tager igen udgangspunkt i Dagtilbud, for at fortsætte den røde tråd, og sørger for tips til at gøre virtuelle rundvisninger til en sjov og vedvarende del af ”husets” liv.

Spørgsmål?

Hvad drejer henvendelsen sig om

Tak for din henvendelse

bottom of page