top of page

Virtuel Rundvisning

BDC3D arbejder for at demokratisere virtuelle rundvisninger. Vi lever for at fortælle at de gode løsninger kan benyttes på mange måder. Teknologierne kan benyttes til mange formål, og hjælpe mange typer virksomheder og organisationer.

Når vi opfatter teknologi som avanceret, holder vi os ofte tilbage, og tror at det ikke er den rette løsning for os. At bliver for dyrt. For svært. For Krævende. Vi siger ofte nej tak af bekvemmelighed og holder os på den sikre side hvor vi kender teknologien og mulighederne.

Vores hjemmeside er til for at give dig ro i sindet. Sammen med vores blog, nyhedsbrev og sociale medier bestræber vi os på at give dig en fornemmelse for virtuelle rundvisninger der går længere end teknologien, og det man ser på skærmen.

 

Hvorfor ikke deltage i vores webinarer? Det er helt gratis, og giver dig en bedre forståelse, uanset om du er på gyngende grund, eller velbevandret indenfor teknologi.

Alle fystiske kan i teorien genskabes i en virtuel rundvisning. Butik, klinik, hospitalsafsnit, byggeri eller laboratorium. Alle projekter håndteres på deres helt egen præmis.

 

Ingen trækkes over den samme kam, da ingen virksomheder eller behov er ens. Ønsker du også at der tages højde for din virksomheds eller organisations unikke behov, vil vi meget gerne imødekomme dem.

3D tours, virtuelle rundvisninger eller 3D modeller kan bruges til forretningsudvikling, salg, kundemøder, salgsmøder, rundvisninger, dokumentation og meget mere.

 

Ved at udtænke det rette koncept, hjælp med implementering og introduktion så alle medarbejdere kommer godt igang med det virtuelle værktøj, får man langt mere værdi for sin investering.

God rådgivning og et langsigtet perspektiv på anvendelsen af 3D modellen, kan betyde forskellen på en model der skaber værdi i 2 måneder eller 5 år. Hos BDC3D stræber vi efter langvarig relevans og værdiskabelse. Altsammen leveret med udgangspunkt i en virtuel rundvisning.

Kunder vi har fornøjelsen af at hjælpe hos BDC3D spænder bredt. Vi har nicher, men byder alle brancher velkommen.

 

Det primære  fokus ligger på to unikke koncepter indenfor juridisk dokumentation og laboratorier samt renrum. Vores ønske er at hjælpe hvor vi kan gøre en forskel, så hold godt øje med vores webinarer og sociale medier for at holde dig opdateret.

At skabe gratis webinarer og uddanne erhvervslivet i mulighederne inden for virtuelle rundvisninger, er BDC3D's måde at bidrage til værdiskabelse for vores netværk og nysgerrige professionelle fra mange brancher.

For at læse mere om hvordan virtuelle rundvisninger og 3D modeller fra BDC3D kan hjælpe netop din virksomhed, læs mere her på vores hjemmeside.

Kontakt

Rådgivning

Produktion

Implementering

bottom of page