top of page

Webinar Information

Læs mere om vores aktuelle webinarer her på siden. Besøg vores Webinar Kalender for aktuelle datoer, eller kontakt os via formularen nederst på siden, for at webinar anmodning.

LABORATORIE, RENRUM OG PRODUKTION

Hvorfor afholde møder med diverse virksomheder i øst og vest, starte fra bunden hver gang? BDC3D tilbyder nu din branche en gratis rygsæk. Med den bliver Renrum, Laboratorier og Produktion klædt godt på med en grundlæggende forståelse, allerede inden i begynder at undersøge mulighederne.

Webinar #1

 

Nybegynder webinar:

"Introduktion til brug af virtuelle rundvisninger i Laboratorier, Renrum og Produktion"

Velkommen til 1. del af en mini-serie bestående af 3 webinarer, som ruster jer til at vurdere hvorvidt virtuelle rundvisninger er noget for jeres virksomhed.

Webinaret "Introduktion til brug af Virtuel Rundvisning i Laboratorier og Renrum" er 1. del af en mini-serie bestående af 3 webinarer, som ruster virksomheder og organisationer til at vurdere hvorvidt virtuelle rundvisninger er noget for virksomheden.

​I første webinar vil vi tale om det helt grundlæggende omkring virtuelle rundvisninger, og holder det helt i øjenhøjde.

Vi taler blandt andet om:

Teknologien - hvordan laver man virtuelle rundvisninger

  • Brugen i praksis - hvordan man bruger dem helt lavpraktisk

  • GDPR og virtuelle rundvisninger

  • Værd at overveje

  • Værd at huske

  • Værd at forebygge

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål i løbet af, samt i slutningen af, webinaret.

Webinaret henvender sig til primært til beslutningstagere indenfor renrum, laboratorier og produktionsvirksomheder. Det er dog værd at bemærke at vi byder alle interesserede ansatte i disse virksomhedstyper velkomne, da samtlige webinarer i serien bidrager på tværs af organisationerne.Webinar #2 

"Strategisk brug af Virtuel Rundvisning i Laboratorier, Renrum og Produktion"

 

”Tænk langsigtet - Tænk bredt - Tænk GDPR - Tænk budget - Tænk omfang” 

I dette webinar får laboratorier, renrum og produktionsbaserede virksomheder adgang til indsigt i hvordan man kan arbejde strategisk med virtuelle rundvisninger. 

 

Hvordan arbejder man med henblik på at digitalisere processer, optimere internt, reducere omkostninger samt øge såvel kvalitetsniveau, oplevelsen for investorer, medarbejdere, HR, facility management med mere - uden at tabe medarbejderne i svinget?

 

Vi tager igen udgangspunkt i renrum, for at fortsætte vores røde tråd, og sørger for tips til at gøre virtuelle rundvisninger til en effektiv, overskuelig og veludnyttet værktøj for organisationen.

Webinaret henvender sig til beslutningstagere, og deltagelse i Webinar #1 " er en forudsætning.

 
 

Webinar #3 

Bliv klar til virtuelle rundvisninger - og kom godt i gang - Laboratorier, Renrum og Produktion

 

”Tænk proaktivt - Tænk innovativt - Tænk åbent ”

I dette webinar gennemfører vi sammen et fiktivt ALT projekt, med fokus på 125% udnyttelse af den virtuelle løsning.

Kunden er den fiktive virksomhed Skanstrom Nano Technologies. I dette projekt guides deltagere i gennem et projektforløb, som modsvarer de trin man oplever som kunde når der ønskes en komplet og maksimeret løsning.

Dette projekt ses gennem BDC3D's øjne, og i kommer med bag kulisserne og ser det bagvedliggende arbejde.

 

Vi tager igen udgangspunkt i Renrum for at fortsætte den røde tråd, og klæder jer på til at træffe en beslutning om hvordan den virtuelle fremtid kan forme sig.

Spørgsmål?

Hvad drejer henvendelsen sig om

Tak for din henvendelse

bottom of page