top of page

Hvorfor vælge BDC3D?

Årsagerne til at vælge os varierer mellem brancherne, men fælles for alle er:

  • Ønske om at blive hjulpet individuelt, og ikke modtage en samlebåndsproduceret og dårligt produceret virtuel rundvisning.

  • Et ønske om en samarbejdspartner fremfor en leverandør

  • Et ønske om at blive mødt med et godt humør

  • Et ønske om en samarbejspartner som respekterer miljøet hvor der skal scannes, og fortstår at alt ikke kan gå i stå på grund af en 3D scanning.

 

Skal vi se på de branchespecifikke grunde til at virksomheder vælger BDC3D kan man nævne følgende:

Laboratorier og Renrum

For at færdes i laboratorier, og særligt i renrum, kræves der certificering såfremt man ønsker at sikre sine aktiviteter og faciliteter mod kontaminering og skadesgørelse. Forkert adfærd er under normale omstændigheder risikabelt i disse faciliteter, såfremt man ikke er uddannet hertil. Tilføjer man 3D scanningsudstyr, herunder stativer, tilføjes der utallige yderligere usikkerheds-faktorer. Herudover kan tillægges at scanning blandt blanke overflader, glas og stål er blandt de mest komplekse omgivelser der kan scannes i. Ønsker man ikke at risikere at projektet bliver af ringe kvalitet, anbefales det at hyre eksperter til at varetage denne type projekter.

Byggebranchen, virtuel juridisk dokumentation

Her vælges vi på grund af et uovertruffent øje for detaljer, samt en evne til at bevare eller etablere god stemning på byggepladsen. Ofter når der er opstået problemer såsom forsinkelser, kollisioner og fejl i et byggeprojekt opstår der dårlig stemning og en "os-mod-de-andre" stemning. Fremfor at indgyde en følelse af politi, tager vi processen med et smil og forsikrer om at vi blot dokumenterer og at det gøres helt uvildigt. Vi tilbyder desuden at scanne uden for pladsens arbejdstider, og kan dermed tilbyde at arbejde yderst diskret. Alt ifølge kundens ønsker til håndteringen af projektet.

Detail

BDC3D's ejer, Benedicte, har en baggrund indenfor blandt andet detail og e-handel, og er istand til at lave en sammenkoblet oplevelse der understøtter den enkelte butiks vision og behov. Butikkerne vælger at arbejde sammen med BDC3D fordi vi har et oprigtigt ønske om at lave en virtuel oplevelse der fremviser det bedste ved deres butik og sortiment, for derved at understøtte butikkernes livsgrundlag og styrke deres forretning. Ud over dette forstå vi at det kan være svært at komme igang med noget helt nyt, og tilbyder derfor at hjælpe dem godt igang med at få 3D modellerne ud på sociale medier, og lavet en helhedsoplevelse der er til at overskue og skaber værdi for forretningen på mange måder.

Sygehuse

Sundhedssektoren vælger at arbejde sammen med BDC3D på grund af vores indlevelsesevne. Vi har forståelse for personalets arbejdsdag, ligesom vi forstår patienternes behov for ro. Hos BDC3D beder vi ikke om det umulige fra afdelingernes side, men fokuserer på hvorledes vi kan facilitere det umulige, for at hjælpe hospitaler, klinikker og hospicer på deres ved mod en mere digitalt tilgængelig forretningsmodel. Til stor glæde og gavn for både personale og patienter.

 

Landmålere

For at bevare vores uvildighed i byggebranchen har vi valgt at fokusere på virtuel juridisk dokumentation, og derudover kun at tilbyde vores ydelser til landmålere. Det er svært for mindre landmålervirksomheder at sikre sig tilstrækkelig stor produktionskapacitet, og derfor ønsker vi at støtte op med Matterport samt Leica kapacitet. Da Matterport er en langsommelig arbejdsproces, men et yderst brugbart og værdiskabende værktøj for branchen, er dette et godt område at udlicitere til en højt kvalificeret og pålidelig samarbejdspartner.

 

Ejendomsmæglere

Her vælges vi når der er fokus på kundetilfredshed. Sælger bør føle sig hørt og respekteret, og BDC3D sætter sig ind i boligens stærkeste egenskaber og vinkler. VI sørger for at smukke udsigter og vinkler kan nydes, tandbørsten og kattebakken er ude af syne, hjælper gerne til med lettere styling inden 3D scanningen påbegyndes. Her er altså ikke tale om samlebåndsproduktion af virtuelle rundvisninger, men en unik håndtering af hver enkelte bolig. 

Ring eller skriv til os allerede idag, for en uforpligtende samtale om hvordan BDC3D kan hjælpe din virksomhed.

bottom of page